2020-10-30 15:00:52

Obavijest roditeljima!

Poštovani roditelji,   

htio bih Vam skrenuti pozornost na nekoliko bitnih stvari, a tiču se postupanja u ovim, za sve nas, zahtjevnim vremenima.

Najiskrenije Vas molim da budete maksimalno odgovorni. Zbog sebe, zbog svoje djece i zbog sve druge djece koja pohađaju našu školu.

Ako imate saznanja da ste bili u kontaktu sa COVID pozitivnom osobom, nemojte slati dijete u školu dok se ne konstatira da imate negativan nalaz. Jer ako pošaljete dijete u školu, u vremenu dok vi sami (ili netko od ukućana), čekate za testiranje ili nalaz, postoji mogućnost da je i vaše dijete pozitivno. S time dovodite u opasnost cijeli razred, sve predmetne učitelje, i sve one koji se trenutno nalaze u školi. Vjerujte mi, dovoljno je vrlo malo da srušite postojeći sustav koji je organiziran i posložen u školi. Sjetite se kako nam je izgledalo vrijeme Lock downa i potpune online nastave. Mislim da nitko od vas to ne želi ponoviti. Ako se u tome slažemo, molim Vas da maksimalno pazite sebe i svoju djecu. Ograničite kretanja na nužno, obiteljska druženja suzite na obitelj i najbliže prijatelje i ako netko od vas ima slučajno simptome , ili možda pouzdano znate da ste vi ili netko od ukućana bio u bliskom kontaktu sa COVID 19 zaraženom osobom, nemojte slati dijete u školu dok niste potpuno sigurni da ste (ili tko već je bio u kontaktu) negativni.

Želim vama i vašim najbližima svako dobro i budimo svi zajedno odgovorni. Našom maksimalnom odgovornošću dajemo našoj djeci  mogućnost za normalno obrazovanje. Obrazovanje u školi.

 

Ravnatelj škole:

Vladimir Novak, mag.mus.


Osnovna škola Šenkovec Čakovec